Ons aanbod

Diensten

Samen zijn wij Sterck


Persoonlijke begeleiding op maat

Wij zetten samen met jou jouw fitnessdoelen om in werkelijkheid met persoonlijke begeleiding op maat. Personal training bij Sterck is volledig ingericht om jou de optimale fitnesservaring te bieden.

All inclusive

Personal Training

Wij zetten samen met jou jouw fitnessdoelen om in werkelijkheid met persoonlijke begeleiding op maat. Onze personal training is gemaakt om jou een optimale fitnesservaring te bieden.

Lees Meer
Personal Training
Duo Personal Training
All inclusive

Duo Personal Training

Deel je fitnessreis met een vriend, vriendin of collega door te kiezen voor onze Duo Personal Training. Samen met een professionele trainer werken jullie aan jullie specifieke doelen. De dynamiek van duo-training stimuleert niet alleen motivatie maar zorgt ook voor plezier en verbinding tijdens de workouts.

Lees Meer
All inclusive

Bedrijfsfitness

Bevorder de vitaliteit en motivatie van je medewerkers door hen toegang te geven tot onze exclusieve faciliteiten. Dit initiatief moedigt medewerkers aan om regelmatig te sporten en een actieve levensstijl te omarmen. Ontdek hoe een gezonde en actieve levensstijl de productiviteit en het welzijn van jouw team kan verhogen.

Lees Meer
Bedrijfsfitness

Het enige wat jij hoeft te doen, is op komen dagen.

Tarieven

Select the best plan