Tarieven

Personal training vanaf 46,60 per week

Een intakegesprek en proeftraining zijn helemaal gratis. Op deze manier brengen we jou als persoon en jouw individuele doelstellingen in kaart. Vanuit dit fundament kan een op maat gemaakt plan voor jou gemaakt worden. Aan de hand van dit plan en voorstel kun jij bepalen of we aan de slag gaan.

Hoe werken wij?

Naast de vaste structuren van 1, 2, 3 of 4 keer per week trainen, waarvoor een maandelijkse investering vaststaat, bieden wij ook trajecten op maat aan. Deze zijn volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen, doelen en behoeften. Hierbij kan het bijvoorbeeld zijn dat je begint met 3 trainingen per week en eindigt met 2 trainingen per maand, om op deze manier toe te werken naar volledige zelfstandigheid.

Waarom wij zo werken

Wij merken dat er drie verschillende typen cliënten zijn en wij vinden daarom dat daar ook een specifiek aanbod voor nodig is. Door deze werkwijze is ons aanbod écht op maat gemaakt en sluit het nauw aan bij jouw wens en behoefte. Het kan zijn dat jij je in meerdere vormen kunt vinden, en ook hierin kunnen wij altijd een passende werkwijze vinden. Hieronder worden de verschillende typen cliënten verder uitgelegd. 

Type 1: Long Term

Je wil in ieder geval voor een langere tijd een personal trainer aan je zijde, je wil je zoveel mogelijk ontwikkelen en weet nog niet of er toegewerkt gaat worden naar zelfstandigheid. Ook kan het zijn dat jij helemaal niet wil toewerken naar zelfstandigheid en dat je het fijn vindt dat een personal trainer alles voor jou verzorgt. Wanneer jij je hierin herkent, is een vaste structuur voor een aantal maanden het meest passend.

Type 2: Life Changing

Je weet heel duidelijk waar je naartoe wil, je wil een draai van 180 graden maken en echt gedragsverandering bewerkstelligen. Zoals het nu gaat, zoals je je nu voelt, dat wil je veranderen. Je huidige situatie en je gewenste eindresultaat zijn zeer helder. Het resultaat wil je binnen 6 tot 12 maanden bewerkstelligen en hierna wil je met je ‘nieuwe ik’ zelfstandig verdergaan. Hierbij is het belangrijk dat jij kunt onderhouden wat je hebt bereikt. Wanneer jij je hierin herkent, is een persoonlijk plan het meest passend. Er wordt intensief begonnen en met meer zelfstandigheid afgesloten, zodat jij hierna volledig zelfstandig verder kunt. Indien gewenst kan hier nog een vorm van online coaching aan gekoppeld worden, zodat er nog een periode van nazorg is.

Type 3: Educatief

Je wil in 3 tot 6 maanden zoveel mogelijk kennis opdoen. Jouw personal trainer dient als leermeester: het is voornamelijk een educatief proces. De motivatie is er, wellicht ook aardig wat ervaring, maar meer kennis is gewenst. Je bent in staat om alle kennis die je meekrijgt toe te passen in je zelfstandigheid. Wanneer jij je hierin herkent, is allereerst de cursus het meest passend voor jou. Hierbij leer jij alle fundamentele zaken van fitness, training en voeding. Wanneer je de cursus hebt doorlopen, ben jij in staat om jezelf de komende jaren te coachen. Ben jij écht vergevorderd en heb je meer dan 5 jaar serieuze ervaring, dan kunnen we een pakket op maat voor je samenstellen waarin we naar alle details gaan kijken en jouw kennis en technieken gaan finetunen. Diepgang en wetenschap zijn hierbij van toepassing.

Tarief per sessie

Onze tarieven variëren van € 46,60 tot € 85,- per sessie. Dit is afhankelijk van de duur van de sessies, namelijk 30, 40 of 60 minuten, én de duur van het traject. Bij lange trajecten en kortere sessies is dit gekoppeld aan een lagere maandelijkse investering. Normaliter hanteren wij sessies van 40 minuten. Kortere sessies worden gekoppeld aan beginners en trainingen van zeer hoge intensiteit. Langere sessies worden gekoppeld aan vergevorderden.

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne
Schrijf je in
voor onze cursus
Training en Voeding!

Schrijf je in voor onze cursus Training en Voeding!