Skip to content

“Weer zonder pijn bewegen, een waardevolle investering.”

-Marianne

Personal

All inclusive:
– Beginsituatie-analyse
– Uitgebreide nulmeting
– Testen en meten
– Data van jouw progressie
– Altijd een trainingsplan op maat
– Unieke trainingsschema’s
– Voedingsadvies op maat

– Sterck Boutique Gym app

1x per week

Een traject waarbij je een keer per week traint samen met jouw persoonlijke coach. Deze optie is met name geschikt voor mensen die naast de sessies bereid en kundig genoeg zijn om zelfstandig te trainen aan de hand van een trainingsschema. Ook is dit geschikt voor onderhouden van het huidige gestel, een uitlaatklep of als educatiemoment.

2x per week

Hierbij wordt er twee keer per week intensief aandacht besteed aan alle aspecten van jouw lichaam. Dit zijn met name full body trainingen en zijn geschikt voor iedereen. Met deze optie is er echt de mogelijkheid om iets op te bouwen en om gaandeweg veel progressie te boeken op het gebied van algehele gezondheid, kracht en hart- en longconditie.

3x per week

Hierbij wordt er twee keer per week intensief aandacht besteed aan alle aspecten van jouw Met drie trainingen gaat het allemaal nog sneller. Door de hoge frequentie van trainingen bereik jij binnen no-time hele duidelijke resultaten. In deze optie is het belangrijk dat er een goede verdeling is tussen training en herstel. Deze optie is zeer geschikt voor iedereen die voor de meest efficiente weg wil gaan.

4x per week

Voor de echte fanatiekeling is er de optie om vier keer per week te komen trainen. Als jij er helemaal voor wil gaan en zo snel mogelijk van A naar B wil, dan past dit perfect bij jou. Beter dan dit kan je het voor jezelf niet maken. Zowel het opbouwen van spieren als het verliezen van vet gaat als een speer.

Zonder zorgen richting jouw doelen.

Bespreek de mogelijkheden