TARIEVEN & OPTIES

TARIEVEN

De tarieven van personal training liggen tussen de 45,- en 62,50 per sessie. Dit verschil heeft te maken met de afname en de duur van de sessies; hoevaak per week kom jij trainen en hoelang per sessie?

De keuze voor beide hangt af van jouw doelstellingen, niveau en wensen. Tijdens het intakegesprek komen deze punten uitgebreid naar voren. Uiteindelijk wordt in overleg met jouw coach jouw unieke plan vormgegeven.

Vanaf 180,- per maand
GRATIS SESSIE INPLANNEN

ALL-IN SERVICE

Personal training is meer dan een beetje trainen onder begeleiding van een professional. Uiteraard kan dit jouw wens zijn, maar er is meer mogelijk. Uiteindelijk is het doel van personal training altijd om gedragsverandering te bewerkstelligen. Daarnaast is het een stuk educatie, een leerproces waar jij je levenlang van profiteert.

Naast de personal training sessies wordt er ook gekeken naar de beweging buiten de sessies om. Daarnaast kan er gekeken worden naar het voedingspatroon. Dit is geen verplichting, wel een absolute aanrader. Ook wordt er gekeken naar het slaapritme en de stressoren. Belangrijke vragen bij al deze punten zijn: hoe gaat het nu, wat kan er beter en hoe gaan we dat realiseren.

HOOGWAARDIGE COACHING

Alle trainers zijn voorzien van jaren ervaring en deskundigheid. Daarnaast heeft ook iedere trainer een persoonlijke expertise. Afvallen, aankomen, aan je zelfbeeld werken, kracht opbouwen, fitter worden, je hoofd leegmaken of gewoon omdat je het leuk vindt. Het team van Sterck heeft alles in huis om jou te leveren wat je nodig hebt. Er is altijd een manier die perfect past bij jouw situatie, wensen en doelstellingen. Onze taak is om uit te vinden welke manier dit is.

DIT IS TEAM STERCK