Wie zijn wij

Over Sterck

Onze belofte


Sterck biedt een unieke, persoonlijke fitnesservaring met de beste individuele begeleiding in een stijlvolle privéomgeving.

We begrijpen dat elke sporter unieke behoeften heeft, dus passen we onze trainingsprogramma’s hierop aan. Ons doel is dagelijkse progressie, samen werken we aan een versie waar jij je echt gelukkig bij voelt. Bij Sterck staat kwaliteit boven kwantiteit, zodat elke klant de aandacht en expertise krijgt die hij of zij verdient!

Inez leg raises tijdens Personal Training bij Sterck Boutique Gym

Onze missie

Ons doel is om hoogwaardige, gepersonaliseerde trainingservaring te bieden in een exclusieve omgeving. Met persoonlijke aandacht en service ontwikkelen we samen een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Onze visie

Onze visie is een gemeenschap te creëren van individuen die waarde hechten aan hun gezondheid en fitness. We willen onze klanten inspireren en in staat stellen om hun beste leven te leiden door middel van een gezonde en actieve levensstijl.

Garanties

Exclusieve omgeving

Sterck onderscheidt zich door het aanbieden van een exclusieve en stijlvolle omgeving. Hierdoor kunnen klanten zjch volledig concentreren op hun individuele zonder enige vorm van afleiding.

Diepgang

Onze trainers hebben veel kennis en ervaring en zijn toegewijd aan het begrijpen van de doelen en motivates van elke klant om zo persoonlijke trainingsprogramma’s te creëren

Maximale aandacht

We zijn er trots op dat we elke klant de volledige aandacht kunnen schenken. Ons hoge serviceniveau zorgt ervoor dat elke klant zich gewaardeerd en ondersteund voelt tijdens zijn of haar fitnesstraject

Onze personal trainers

Groei elke dag weer 1% met onze professionals

Trainers

Stercke verhalen van onze leden.

“Inmiddels ben ik nog maar 2 maanden verder en merk ik dat dingen al veel makkelijker gaan en dat ik het ook leuk vind. Het motiveert mij ook echt om naar doelen toe te werken. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en een omgeving waarin ik mij prettig voel, dat is wat ik zocht. Bij Sterck heb ik dat gevonden.”

Tarieven

Select the best plan