Sarah


.

“In het begin aarzelde ik. Was dit wel iets voor mij? De beeldvorming over de cultuur en klandizie van fitnessscholen weerhield me een tijdlang. Het leek me, als iemand met een achtergrond in ballet, turnen en pilates, weinig verfijnd. Toen zag ik tijdens de eerste lockdown de Sterck crew trainen in het park. Stoer vond ik het. De dames met gewichten in de weer. Het straalde kracht uit, doorzettingsvermogen. Ik gaf het een kans, in eerste instantie om regelmatig bewust tijd voor mezelf te nemen. Mijn drukke leven en veeleisende baan lieten dat amper toe. 

Na de eerste personal trainingen met Jaap veranderde mijn eerdere beeld compleet. Jaap is een professionele duizendpoot: allround deskundig, empathisch en authentiek met veel humor. Dankzij hem werden er veel meer ingrediënten toegevoegd aan de training dan ik had kunnen bedenken. Concentratie, bij jezelf zijn, op je lijf letten, mentale focus en bovenal: techniek. Geen stoerdoenerij, maar vol aandacht en oog voor het kleinste detail aan de slag gaan. Steeds meer werden de trainingen voor mij een meditatief ritueel. Wanneer mijn hoofd vol zat met ergernissen of eindeloze to-do-lijsten van het werk, zag Jaap dat meteen. Hij paste de training er zodanig op aan dat ik vol nieuwe energie en geaard eindigde. Maar ook bewegingswetenschappen, voeding en life-coaching kwamen aan bod en zelfs fysiotherapie: na het breken van mijn voet kon ik aangepast, nog in loopgips, verder trainen en nam Jaap alle tijd voor de perfecte oefeningen. Ik was na mijn herstel sterker dan daarvoor, zowel mentaal als fysiek.

Ik koester de uren personal training nu als een oase voor mezelf. Een echte life changer. “

Sarah over de coaching van Jaap

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne

Schrijf je in voor onze cursus
Training en Voeding!

Een goed begin is het halve werk. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer de basisbeginselen van goed trainen en de juiste voeding.