SUCCESVERHALEN

“Een echte lifechanger!”

“In het begin aarzelde ik. Was dit wel iets voor mij? De beeldvorming over de cultuur en bevolking  in fitnesscholen weerhield me een tijdlang. Het leek me, als iemand met een achtergrond in ballet, turnen en pliates, weinig verfijnd.

Toen zag ik tijdens de eerste lockdown de Sterck crew trainen in het park. Stoer, vond ik het. De dames met gewichten in de weer. Het straalde kracht uit, doorzettingsvermogen. Ik gaf het een kans. In eerste instantie om regelmatig bewust tijd voor mezelf te nemen. Mijn drukke leven en veeleisende baan lieten dat amper toe. 

Na de eerste personal trainingen met Jaap verandere mijn eerdere beeld compleet. Jaap is een professionele duizendpoot- allround deskundig, empathisch, authentiek met veel humor. Dankzij hem werden er veel meer ingrediënten toegevoegd aan de training dan ik had kunnen bedenken.

Concentratie, bij jezelf zijn, op je lijf letten, mentale focus en bovenal- techniek. Geen krachtpatsen. Maar vol aandacht en oog voor het kleinste detail aan de slag gaan. Steeds meer werden de trainingen voor mij een meditatief ritueel. Wanneer mijn hoofd vol zat met ergernissen of eindeloze to-do lijsten van het werk, zag Jaap dat meteen. Hij paste de training er zo op aan dat ik vol nieuwe energie en geaard eindigde. Maar ook bewegingswetenschappen, voeding en life coaching kwamen aan bod, later zelfs fysiotherapie: na het breken van mijn voet, kon ik aangepast, nog in loopgids, verder trainen en nam Jaap alle tijd voor de perfecte oefeningen. Ik was na mijn herstel sterker dan daarvoor. Zowel mentaal als fysiek.

Ik koester de uren personal training nu als oase voor mijzelf. Een echte life changer. “

– Sarah

“Mijn doelen bereiken in de moeilijkste
tijd van mijn leven”

Inez Schuitema heeft mij geholpen om sterker te worden en mijn doel te bereiken in een van de moeilijkste tijden van mijn leven. Ik tikte bijna de 70 kilo aan en herkende mezelf niet meer in de spiegel.

Wat ik heel fijn vond is dat ze je vanaf de eerste dag erg vriendelijk benadert en realistische doelen kan stellen. Zij heeft mij geholpen om zowel af te vallen als sterker te worden. Zij heeft oog voor details en is heel goed in het motiveren zowel tijdens de personal training sessies als bij het volhouden van zelfstandig trainen.

Bij fysieke klachten onderzoekt zij het oorzaak en steunt ze je wanneer het mentaal zwaar wordt. Inez is authentiek, professioneel en geeft daadwerkelijk om haar klanten en hun gezondheid. Ik ben haar heel erg dankbaar.

– Sadaf

“Tot op de dag van vandaag maak ik progressie”

Sinds oktober 2019 begeleidt Inez mij met fitnessen. Na een korte introductie waarin we onder andere mijn doelen en trainingsinterval bespraken, ben ik van start gegaan met de trainingen Met het doel om in spiermassa aan te komen en het trainingsschema op zak ben ik aan de slag gegaan. Nu, een klein jaar verder, maak ik nog steeds progressie. Door met regelmaat het trainingsprogramma te vernieuwen aan de hand van mijn spierontwikkeling blijft het trainen uitdagend en leuk.

Wanneer ik vragen heb of aanpassingen in mijn schema nodig heb is Inez altijd laagdrempelig te bereiken. Haar betrokkenheid en kundigheid zijn kenmerken die goed bij dit contact passen. Daardoor is het erg motiverend om met de gegeven schema’s te blijven werken met een mooie spierontwikkeling als resultaat.

– Michel

“Zonder deze powervrouw was ik nooit
zo ver gekomen als waar ik nu ben”

Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.

Je merkt aan alles dat het een gedreven team is. Ze doen meer dan de technieken van oefeningen uitleggen of een voedingschema in elkaar zetten. Het team van Sterck geeft ook graag de achterliggende informatie en kennis, alles wordt onderbouwd. Rare vragen bestaan niet bij Sterck, hierdoor voel jij je vertrouwd om zo de basis van fitness onder de knie te krijgen zodat jij met de nodige dosis zelfvertrouwen aan de slag kan gaan naar een nieuwe jij!

Sinds het 2019 wordt ik gecoached door Inez Schuitema en zonder deze power vrouw was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar het extra steuntje in de rug en weten waar je mee bezig bent is wel zo fijn. De weg naar waar ik naartoe wil is nog lang, maar het is de reis er naartoe die het voor mij zo ontzettend leuk en uitdagend maakt. Bovenal vind ik het fantastisch om te zien en merken dat mijn lichaam en geest verandert, dit is voor mij de bevestiging dat ik op de juiste weg ben.

Ik kan nog veel meer schrijven, maar het zelf ondervinden is het allerbeste. Tegen iedereen aan de andere kant zou ik willen zeggen: zoek niet verder! Bij Sterck kan jij jouw doelen bereiken, ongeacht wat deze mogen zijn.

– Jordi

“Sporten was altijd meer een ‘moeten’
dan dat ik er plezier in had, nu niet meer”

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

Ik was voornamelijk opzoek naar iemand die mij niet alleen fysiek kon begeleiden, maar ook op het mentale gebied wat erbij kwam kijken. Al van het moment dat ik Inez leerde kennen had ik het gevoel dat het klikte. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, kon bij haar mijn verhaal doen en had eindelijk het gevoel dat er iemand was die mij begreep.

Inez luisterde goed naar de doelen die ik wilde bereiken en we hebben samen gekeken naar hoe we deze doelen konden bereiken. Tijdens de sessies kreeg ik enorm goede uitleg over de oefeningen en vond ik het fijn dat ik alles kon vragen als ik iets niet begreep. Naast de sessies was Inez ook altijd bereikbaar via whatsapp/mail. Ik vond het erg prettig contact en Inez reageerde ook altijd super snel. Of het nou een vraag was over een oefening of mijn voeding. Naast het feit dat de sportsessies mij enorm hebben geholpen met het verbeteren van mijn trainingen, kon ik daarnaast altijd met Inez praten over de mentale gezondheid.

Doordat ik altijd bij Inez terecht kon, kon ik eindelijk mijn gedachtes van mij afzetten en erover praten. Ik heb door de gesprekken met Inez geleerd mijzelf veel meer te accepteren op fysiek gebied en dat heeft een hoop rust gegeven. Al met al heb ik enorm veel gehad aan mijn tijd met Inez en sport ik weer met plezier. Ik heb mij fysiek en mentaal nog nooit zo sterk gevoeld!

– Marre

“Weer zonder pijn bewegen,
een waardevolle investering”

Inez heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure.

Met haar kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen.

Trainen met Inez is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Ze helpt met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten.

Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.

– Marianne

“Betrouwbaar en zelfverzekerd –
Dat wat je geeft krijg je ook terug”

“Hoe gaat het?” – Dé standaard vraag die je vaak meerdere malen op een dag krijgt. Van Inez weet ik dat zodra ze de vraag heeft gesteld, ze de vraag al heeft beantwoord voordat ik mijn mond ook maar heb open gedaan.

Inez kan je ‘lezen’ en dat is denk ik wel één van de fijnste eigenschappen die ze heeft. Natuurlijk heeft ze voordat we samen gaan trainen een workout bedacht voor die dag. Maar als ze merkt dat ik laag of juist hoog in mijn energie zit en dit totaal niet overeenkomt met de workout die ze voor ogen had, dan kan ze snel schakelen. Daarbij verliest ze nooit mijn doel uit ogen. Daarnaast straalt Inez veel rust uit maar tegelijkertijd weet ze de energie over te brengen die nodig is om nét dat stapje extra te zetten.

Inez is nuchter, heeft een goed staaltje humor, is betrouwbaar en zelfverzekerd. Dat wat je geeft, krijg je terug en dat vind ik persoonlijk heel prettig.

– Annegreeth