Skip to content
Sterck verhalen

“Zonder deze power vrouw was ik nooit gekomen waar ik nu ben”

Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.

Je merkt aan alles dat het een gedreven team is. Ze doen meer dan de technieken van oefeningen uitleggen of een voedingschema in elkaar zetten. Het team van Sterck geeft ook graag de achterliggende informatie en kennis, alles wordt onderbouwd. Rare vragen bestaan niet bij Sterck, hierdoor voel jij je vertrouwd om zo de basis van fitness onder de knie te krijgen zodat jij met de nodige dosis zelfvertrouwen aan de slag kan gaan naar een nieuwe jij!

Ik loop nu al ruim 8 maanden rond bij Sterck onder begeleiding van Inez Schuitema en zonder deze power vrouw was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar het extra steuntje in de rug en weten waar je mee bezig bent is wel zo fijn. De weg naar waar ik naartoe wil is nog lang, maar het is de reis er naartoe die het voor mij zo ontzettend leuk en uitdagend maakt. Bovenal vind ik het fantastisch om te zien en merken dat mijn lichaam en geest verandert, dit is voor mij de bevestiging dat ik op de juiste weg ben.

Ik kan nog veel meer schrijven, maar het zelf ondervinden is het allerbeste. Tegen iedereen aan de andere kant zou ik willen zeggen: zoek niet verder! Bij Sterck kan jij jouw doelen bereiken, ongeacht wat deze mogen zijn.

– Jordi

Stuur een bericht.
Scan de code