Skip to content
Sterck verhalen

“Ik heb mij fysiek en mentaal nog nooit zo sterk gevoeld!”

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

Ik was voornamelijk opzoek naar iemand die mij niet alleen fysiek kon begeleiden, maar ook op het mentale gebied wat erbij kwam kijken. Al van het moment dat ik Inez leerde kennen had ik het gevoel dat het klikte. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, kon bij haar mijn verhaal doen en had eindelijk het gevoel dat er iemand was die mij begreep.

Inez luisterde goed naar de doelen die ik wilde bereiken en we hebben samen gekeken naar hoe we deze doelen konden bereiken. Tijdens de sessies kreeg ik enorm goede uitleg over de oefeningen en vond ik het fijn dat ik alles kon vragen als ik iets niet begreep. Naast de sessies was Inez ook altijd bereikbaar via whatsapp/mail. Ik vond het erg prettig contact en Inez reageerde ook altijd super snel. Of het nou een vraag was over een oefening of mijn voeding. Naast het feit dat de sportsessies mij enorm hebben geholpen met het verbeteren van mijn trainingen, kon ik daarnaast altijd met Inez praten over de mentale gezondheid.

Doordat ik altijd bij Inez terecht kon, kon ik eindelijk mijn gedachtes van mij afzetten en erover praten. Ik heb door de gesprekken met Inez geleerd mijzelf veel meer te accepteren op fysiek gebied en dat heeft een hoop rust gegeven. Al met al heb ik enorm veel gehad aan mijn tijd met Inez en sport ik weer met plezier. Ik heb mij fysiek en mentaal nog nooit zo sterk gevoeld!

– Marre

Stuur een bericht.
Scan de code