Marre


.

“Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden over mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studentenleven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een ‘moeten’ in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en ik had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Totdat ik op een dag besloot om toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en op zoek ging naar een personal coach.

Ik was voornamelijk op zoek naar iemand die mij niet alleen fysiek kon begeleiden, maar ook op het mentale gebied dat erbij kwam kijken. Al vanaf het moment dat ik Inez leerde kennen had ik het gevoel dat het klikte. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, kon bij haar mijn verhaal doen en had eindelijk het gevoel dat er iemand was die mij begreep.

Inez luisterde goed naar de doelen die ik wilde bereiken en we hebben samen gekeken naar de manier waarop we deze doelen konden bereiken. Tijdens de sessies kreeg ik enorm goede uitleg over de oefeningen en vond ik het fijn dat ik alles kon vragen als ik iets niet begreep. Naast de sessies was Inez ook altijd bereikbaar via WhatsApp en mail. Ik vond het contact erg prettig en Inez reageerde ook altijd supersnel, of het nou een vraag was over een oefening of mijn voeding. Naast het feit dat de sportsessies mij enorm hebben geholpen met het verbeteren van mijn trainingen, kon ik daarnaast altijd met Inez praten over mijn mentale gezondheid.

Doordat ik altijd bij Inez terecht kon, kon ik eindelijk mijn gedachtes van mij afzetten en erover praten. Ik heb door de gesprekken met Inez geleerd om mijzelf veel meer te accepteren op fysiek gebied en dat heeft een hoop rust gegeven. Al met al heb ik enorm veel gehad aan mijn tijd met Inez en sport ik weer met plezier. Ik heb mij fysiek en mentaal nog nooit zo sterk gevoeld!”

Marre over de coaching van Inez

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne

Schrijf je in voor onze cursus
Training en Voeding!

Een goed begin is het halve werk. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer de basisbeginselen van goed trainen en de juiste voeding.