Jordi


.

“Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.

Je merkt aan alles dat het een gedreven team is. Ze doen meer dan de technieken van oefeningen uitleggen of een voedingschema in elkaar zetten. Het team van Sterck geeft ook graag de achterliggende informatie en kennis. Alles wordt onderbouwd. Rare vragen bestaan niet bij Sterck. Hierdoor voel jij je vertrouwd om zo de basis van fitness onder de knie te krijgen, zodat jij met de nodige dosis zelfvertrouwen aan de slag kan gaan naar een nieuwe jij!

Ik loop nu al ruim 8 maanden rond bij Sterck onder begeleiding van Inez Schuitema en zonder deze powervrouw was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar het extra steuntje in de rug en weten waar je mee bezig bent zijn wel zo fijn. De weg naar waar ik naartoe wil is nog lang, maar het is de reis ernaartoe die het voor mij zo ontzettend leuk en uitdagend maakt. Bovenal vind ik het fantastisch om te zien en merken dat mijn lichaam en geest veranderen, en dit is voor mij de bevestiging dat ik op de juiste weg ben.

Ik kan nog veel meer schrijven, maar het zelf ondervinden is het allerbeste. Tegen iedereen aan de andere kant zou ik willen zeggen: zoek niet verder! Bij Sterck kun jij jouw doelen bereiken, ongeacht wat deze mogen zijn.”

Jordi over de coaching van Inez

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne

Schrijf je in voor onze cursus
Training en Voeding!

Een goed begin is het halve werk. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer de basisbeginselen van goed trainen en de juiste voeding.