Onze trainers

Wie past het best bij jou?

Inez Schuitema

Personal trainer en founder

“Mijn belangrijkste focus ligt op het bereiken van grote veranderingen. Ik wil echt iets toevoegen aan het leven van de deelnemers. Ik vind het fantastisch om te zien dat ze zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal ontzettend ontwikkelen. Dan voel ik dat ik echt iets waardevols heb bijgedragen. Krachttrainingen met een hoger tempo en veel explosiviteit zijn mijn specialiteit, maar ik weet goed de balans te vinden tussen enerzijds deze explosiviteit en anderzijds rust en geduld.”

Jaap de Jonge

Personal trainer en bewegingsanalist

“Het aanleren van de juiste technieken en bewegingspatronen staan bij mij voorop. De ontwikkeling van deze aspecten vind ik ontzettend belangrijk om deelnemers optimaal te kunnen helpen om hun kracht op te bouwen en hun ware potentie te laten ervaren, zowel fysiek als mentaal. Ik bied krachttrainingen met de juiste controle en uitvoering om een goede basis te leggen die bijdraagt aan een gezond, fit en sterk leven.”

Thijs Zuidema

Personal trainer en mental coach

Mart Zuidema

Personal trainer en lifestyle coach

“Sinds ik werkzaam ben als personal trainer, merk ik wat voor impact een actieve en gezonde leefstijl heeft op het mentale welzijn van de mens. Ik merk dat dit voor iedereen, ieder op zijn eigen manier, een meerwaarde heeft, ongeacht het doel waarmee iemand binnenkomt. 

Ik analyseer de behoefte, creëer daarbij een passend aanbod en kijk gaandeweg naar het rendement en de opbrengst van het proces. Mijn interesse loopt uiteen van krachttraining tot high intensity training en van boksen tot een sportspecifieke training. 

Mijn missie is dat de deelnemer met een lach naar huis gaat en dat de doelen die hij of zij voor ogen heeft worden behaald.”

Christa Buss

Personal trainer

“Mijn focus en drive zit in de combinatie van fysieke doelen behalen, maar met veel oog voor het mentale aspect: ‘in je lijf, uit je hoofd’. Het zelfvertrouwen vergroten, oefeningen technisch (en zelfstandig) laten uitvoeren, een stukje trainingsleer aanleren en deelnemers fysiek én mentaal voldaan naar huis zien gaan, zijn voor mij het grootste goed.”

Sam Flik

Personal trainer en vechtsportcoach

“Wanneer ik zie dat deelnemers hard trainen en met een lach op hun gezicht naar huis gaan, geeft mij dat energie! Humor en hard werken zijn voor mij belangrijk tijdens het trainen. Het combineren van boksen en krachttraining is mijn specialiteit. Dit is een combinatie waarbij de deelnemers fysiek en mentaal sterker worden. Daarnaast vind ik het belangrijk om van waarde te zijn door degenen die ik train ook echt iets te leren over voeding en training.”

Jonas Volbrandt

Personal trainer en sportspecifiek coach

Aurelia te Lindert

Creatieve motor en contentcreator

“Als contentcreator is het mijn doel om een boodschap over te brengen. Ik vind het belangrijk om mensen op creatieve wijze waardevolle informatie te bieden. Het gaat mij erom dat jij een goed gevoel krijgt als je onze socials bekijkt. Het woord ‘balans’ is voor mij in die boodschap essentieel. Balans tussen hard werken en genieten en een balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Als jij je geïnspireerd, gemotiveerd en geïnformeerd voelt door de content die ik heb gemaakt, is mijn missie geslaagd.”

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne
Schrijf je in
voor onze cursus
Training en Voeding!

Schrijf je in voor onze cursus Training en Voeding!