Over ons


.

wij zijn STERCK

Onze missie

Sterck staat voor persoonlijke aandacht in een sfeervolle, high-end boutique gym. Samen met jou ontwikkelen wij een hoogwaardig trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. We bieden aandacht en service, gericht op jouw ontwikkeling, gezondheid en geluksgevoel.

Wij leveren maatwerk onder deskundige begeleiding in een motiverende en stimulerende omgeving, om zo dagelijks progressie te maken en te werken aan een versie van jezelf waar jij je écht gelukkig bij voelt.

Onze visie

Sterck Boutique Gym staat voor meer dan alleen trainen. Sterck staat voor gevoel, sfeer en balans in lichaam en geest. Ontspanning door inspanning in een warme omgeving.

Jouw persoonlijke wensen, doelen en uiteindelijk het resultaat staan centraal. Terugkijken op hoe je begon, hoe je het proces hebt ervaren en wat voor impact dit op jouw leven heeft: daar doen wij het voor.

Wie past het best bij jou?

Christa

Mart

Inez

Jaap

Thijs

Sam

Jonas

Reviews

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne

Schrijf je in voor onze cursus
Training en Voeding!

Een goed begin is het halve werk. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer de basisbeginselen van goed trainen en de juiste voeding.