IMPRESSIE

MISSIE

Sterck staat voor persoonlijke aandacht in een sfeervolle, high-end boutique gym. Samen met jou ontwikkelen wij een hoogwaardig trainingsprogramma die perfect is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Aandacht en service, gericht op jouw ontwikkeling en geluk.

Wij leveren maatwerk onder deskundige begeleiding in een motiverende en stimulerende omgeving, om zo dagelijks progressie te maken en te werken aan een versie waar jij je écht gelukkig bij voelt.

VISIE

Sterck Boutique Gym staat voor meer dan alleen trainen. Sterck staat voor gevoel, sfeer en balans in lichaam en geest. Ontspanning door inspanning in een warme omgeving.

Jouw persoonlijke wensen, doelen en uiteindelijk het resultaat. Dat staat centraal. Terugkijken op hoe je begon, hoe je het proces hebt ervaren en wat voor impact dit op jouw leven heeft. Daar doen wij het voor.

Sterck. Het goede leven, maar dan beter.

HOOGWAARDIGE COACHING

Alle trainers zijn voorzien van jaren ervaring en deskundigheid. Daarnaast heeft ook iedere trainer een persoonlijke expertise. Afvallen, aankomen, aan je zelfbeeld werken, kracht opbouwen, fitter worden, je hoofd leegmaken of gewoon omdat je het leuk vindt. Het team van Sterck heeft alles in huis om jou te leveren wat je nodig hebt. Er is altijd een manier die perfect past bij jouw situatie, wensen en doelstellingen. Onze taak is om uit te vinden welke manier dit is.

Dit is team Sterck