Word je eigen coach

Ben je het zat om te trainen zonder dat je resultaat ziet of merkt? Wil je je (verder) ontwikkelen op het gebied van fitness, maar weet je niet hoe? Wil je zelf aan de slag met je voeding en training? Dan is dit de cursus voor jou!

Inhoud

In deze cursus leer jij de juiste trainingsprincipes en -technieken om echt resultaat te gaan zien en merken. Je leert een trainingsplan opstellen, bijschaven en updaten om continu bij te blijven met je doelen en wensen. Welk gewicht is goed voor welke oefening, en hoe vaak moet je de oefening doen om resultaat te boeken? Met deze cursus leer je grip te houden op hoe, hoe vaak en wanneer je het beste (niet) kunt sporten, zodat jij jezelf continu blijft ontwikkelen en progressie blijft boeken in je sportroutine. 

Voeding

Een goede routine is niks zonder een voedingsplan. Daarom nemen we ook de tijd om jouw voedingsschema te optimaliseren. Samen berekenen we jouw dagelijkse energiebehoefte door bijvoorbeeld te kijken naar het aantal calorieën per dag, je vetverdeling en je inname van eiwitten en koolhydraten.

Word onafhankelijk,
word je eigen coach

Ben jij dit?

Deze cursus is voor jou als je: 

  • blijft hangen in je routine
  • geen verbetering ziet 
  • willekeurige (online) schema’s gebruikt die niet aansluiten op jouw persoonlijke doelen
  • niet weet waar je moet beginnen met fitness of passende voeding
  • je kennis wil uitbreiden en hiervoor handvatten nodig hebt 
  • zelfstandig overweg wilt kunnen met je doelen en trainingsschema’s

Meer dan 500 succesverhalen

Voordat ik bij Inez kwam, was ik vaak ontevreden met mijn lichaam en kon ik geen goede balans vinden in het sporten/gezonde leven en mijn sociale/studenten leven. De ontevredenheid over mijn lichaam leidde uiteindelijk ook tot mentale ontevredenheid. Sporten werd meer een moeten in plaats van dat ik er nog plezier in had. Hier liep ik al een hele tijd tegenaan en had niet het gevoel dat er iemand was die mij hierin kon begrijpen. Tot dat ik op een dag besloot toch eens verder te kijken dan mijn vertrouwde kring mensen en opzoek ging naar een personal coach.

- Marre

‘Toen ik mijn eerste stappen binnen de gym van Sterck zette, voelde ik mij gelijk welkom. Je wordt vriendelijk begroet door vakkundig personeel en zij nemen de tijd om samen met jou een plan van aanpak te maken. Een plan perfect voor jou, passend binnen de kaders van jouw persoonlijke doelen.’

- Jordi

‘Trainen bij Sterck heeft mij geholpen zelfvertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam. Na een val van de trap was het zoeken naar hoe ik kon trainen met een schouderblessure. Met hun kennis, samen goed in gesprek te blijven en expertise kan ik weer zonder pijn trainen. Trainen bij Sterck is een totaal plaatje waarbij niet alleen gekeken wordt naar één specifiek deel. Er wordt geholpen met techniek, fun en zorgt dat je net dat stapje extra durft te zetten. Een waardevolle investering die zich ook uitbetaalt in wat je leert over jezelf en het correct uitvoeren van oefeningen.’

- Marianne

Neem deel!

Bij Sterck Boutique Gym vinden we dat jou trainingsschema tot in de details bij jou moet passen. Zo boek je progressie en voorkom je blessures die je traject hinderen. Voordat we aan de cursus beginnen, zal er een intakegesprek plaatsvinden om te kijken wat jij van ons nodig hebt. Vervolgens doen we een uitgebreide meting van jouw gewicht, vetpercentage en je vet- en spiermassa. Daarna gaan we aan de slag met de cursus. Deze omvat: 

  • Acht unieke personal training sessies
  • De cursus volledig uitgeschreven, zodat je alles altijd terug kunt lezen
  • Een stappenplan waarmee jij je persoonlijke trainingsplan op kunt stellen 
  • Een mogelijkheid om vragen te stellen tot acht weken na afronding van de cursus

Heb je vragen over de cursus, of heb je andere hulpvragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Boek hier de cursus!