Skip to content

“Sporten was altijd ‘moeten’,
nu niet meer.”

-Sadaf

personal training en duo training

Altijd maatwerk

Voor bedrijven biedt Sterck oplossingen op maat. Er kan individueel, in duo’s of in groepen worden getraind. Alle vormen worden voorzien van een van onze coaches. Alle deelnemers kunnen rekenen op individuele begeleiding, ongeacht de vorm waarin er getraind wordt. Iedereen wordt voorzien van advies op maat, op het gebied van training, voeding en mindset. Ook mentale support is er voor de deelnemers die dat wenselijk vinden. Onze coaches zijn bereid om extra aandacht te besteden aan de mensen die dat nodig hebben, zodat ook buiten de trainingen om verbeteringen plaatsvinden op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.

Administratief ontzorgd

Sterck ontzorgt niet alleen op het gebied van ‘werken aan de gezondheid van de medewerkers’. Ook heeft ons team het administratieve en financiële aspect volledig uitgezocht, uw bedrijf hoeft hiervoor niets meer te doen. In het informatiepakket is precies na te lezen hoe het werkt wanneer u wil investeren in de gezondheid van de medewerkers, op die manier kan deze investering makkelijk verwerkt worden in de boekhouding. Hiermee zorgen wij ervoor dat er geen extra stappen nodig zijn en de drempel naar een gezond team zo laag mogelijk is.

personal training en duo training

Een gezond team maakt
een gezond bedrijf.

Informatie aanvragen

Bespaar 80% op de kosten

Wanneer een bedrijf besluit om te investeren in de gezondheid van de medewerkers, is dit ook nog eens ontzettend voordelig. De titel die hierboven wordt weergegeven is dan ook de volledige waarheid. Uw bedrijf kan voor ongeveer 20% van de initiële kosten zorgen voor 100% fitte en vitale medewerkers. De voordelen die dit allemaal met zich meebrengt spreken voor zich: een gezond team maakt een gezond bedrijf. Ook alles over deze voordelen is terug te lezen in het informatiepakket die u hieronder kunt aanvragen.

Geen rompslomp,
Sterck ontzorgt volledig.

Informatie aanvragen
Stuur een bericht.
Scan de code